Se det digitale energimærke

Bernhardt Jensens Boulevard 123, 2. 2.

, 8000 Aarhus C

1 / 19
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
808 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 88 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 2017
Altan Ja, 8 m²
P-plads Ja
Sagsnummer 2987-33
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 637
Ejendomsværdiskat 1.458
Ejerforening 950
Ejerudgifter i alt 3.046

STOR 2 værelses hjørne-lejlighed i Z-Huset, med uhindret udsigt,

Vandudsigt fra flere sider - og sådan bliver det ved med at være !

Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70

Masser af lys og næsten ingen indkigs muligheder og dejlig altan
Du har mulighed for at parkere bilen i p-huset i kælderen, hvor du kan leje dig til en fast p-plads. Det er muligt at overtage sælgers plads, som ligger lige ved elevatoren og den kan købes om ca. 10 år. Fra kælderen er der elevator lige til lejligheden, som indeholder entre, stort badeværelse, køkken-alrum-stue, soveværelse og 8 m2 altan.
I entreen er der god plads. Herfra er der adgang til badeværelset, som er stort med væghængt toilet, bruseniche og håndvask. Vaskesøjle gør livet let og bekvemt. Køkken-alrum-stuen er mulig at "dele op" i flere afdelinger. Sælger har fået fin plads til kontorhjørne med alt hvad der hører til en moderne hjemmearbejdsplads. Køkkenet er helt åbent, klassisk hvidt og med masser af skabe og arbejdsplads. Her er alt i hårde hvidevarer. Fra spisebordet kan du sidde og spise nyde udsigten over havnen og inden for overskuelig tid bliver kanalen åbnet op, lige ud for lejligheden. Sofaarrangement er der fint plads til i den anden ende af rummet. Soveværelset er stort og rummeligt med faste skabe og udgang til den 8m2 store altan, hvor man også kan nyde udsigten. Gulvvarme i hele lejligheden.

Ejendommen
Z-Huset er, er bygget i 2017 og indeholder alt i alt x lejligheder og der er 24 forskellige typer. Der er et underjordisk parkerings-anlæg i 2 plan, hvor du har mulighed for at i første omgang at leje en fast p-plads og på sigt, at købe den. Der er ligeså muligt, at parkere med cykler i kælderen. Alt materiale er solidt og så vedligeholdelsesfrit, som muligt. Der er elevator, som bringer dig lige til døren. Ejerforeningen har professional administrator og der er vicevært ansat. Der er affaldsskakt til dit daglige husholdningsaffald. Det er tilladt at holde husdyr, som ikke er til gene for de øvrige beboere. Huset bebos af folk i alle aldre.

Århus Ø
Her er en ny bydel, som er i en stor og rivende udvikling. Du er tæt på den Permanente, City, DOKK1 og den gamle lystbådehavn. Er du interesseret i bådsejllads, gourmet restaurant, fitness - ja, name it, så er der masser af muligheder på det nye Århus Ø. 
kontakt
Frederiks Allé 151
8000 Aarhus C
 
Telefon:
+45
 86 12 21 00
Mobil:
+45
 28 40 89 70
Fax.:
+45
 86127762
CVR nummer:
27613691
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning