Se det digitale energimærke

Augustenborggade 21C, 6. th.

, 8000 Aarhus C

1 / 9
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
827 KB


Pris
-
Se det digitale energimærke
Boligydelse -
Varmeudgift 490
Boligareal 81 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1959
Husdyr tilladt Nej
Fremleje tilladt Ja
P-plads Ja
Sagsnummer 2146-56
Ejendomstype Andelsbolig
Energimærke
Boligydelse (måned):
Boligafgiften 4.083
Boligydelse i alt 4.083
Andelen:
Maksimalpris -
Anslået teknisk pris -
Andelens fordelingstal 0,43 %
Enhedens del af gælden -
Foreningen:
Samlet gæld -
Boligenheder 233
Erhvervsenheder 0
Beskrivelse af lån
i
Brf-Kredit , kr. 13.232.000 - Afdragsfrihed ja indtil 2024 - Udløb 28,5. Brf-Kredit , kr. 36.014.970 - Afdragsfrihed nej - Udløb 28,75. GI , kr. 3.000.000 - Afdragsfrihed ja indtil 2025 - Udløb 29,85. GI , kr. 12.000.000 - Afdragsfrihed ja indtil 2025 - Udløb 29,45.

Lejligheden er moderniseret i 2011

Du skal min. være 40 år for at bo her og har du hjemmeboende børn, skal de min. være 15 år...

Ring eller SMS for en fremvisning til 28 40 89 70

Lejlighed med fin udsigt
Fra entreen er der indgang til moderniseret badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Køkkenet er moderniseret og indrettet med god skabs og bordplads. Stuen har et stort vinduesparti og her er masser af lys. Der er udgang til svalegang/pudsealtan og her er gode muligheder for at indrette sig. Soveværelset er med skabsskydedørsvæg. Der er tæppe i stuen og soveværelset.
Det, som er lavet i lejligheden i sommeren 2011 er:

Hele lejligheden blev malet.

Nye fliser på bade værelset
Ny håndvaskH Ny skabs arrangement
Ny bruser
Nyt toilet
Nye vandrørsføring i væggen, i plastic.

Nyt HTH køkken
Nye hårdehvidevarer
Ny væg mellem gang og køkken

Ny isolering i både øst og vest væg
Ny dampspærer i både øst og vest væg

2 nye radiator, samt opgradering af størrelserne.

EL renoveret
Nye stikkontakter
Nye lampe fatninger
Nyt ledningsnet

Ny væg indtil soveværelset
Nyt garderobeskab

Tæppe i stuen.

Langenæshus
Husets rigtige navn er "Den selvejende boliginstitution Langenæshus", og er et kollektivhus med en lang række fælles faciliteter. Beboerne har bl.a. egen deltidskøbmand, festlokaler, vaskeri, dagligstue, bibliotek med TV og 5 af dagens aviser, motionsrum, værksted, udestue, terrasser, petanque bane m.m. I stueplan findes en række gæsteværelser som beboere kan leje til overnattende gæster. Huset lægger desuden lokaler til en lægepraksis for de beboere (og andre) der vælger denne via den offentlige sygesikring. Beboerne er dækket af et fælles abonnement for sygetransport hos Falck. Et sociale knudepunkter er Langenæs-husklubben, der arrangerer foredrag og andre aktiviteter for medlemmer. Herudover er beboere bl.a. engageret i aktiviteter som bridge, gymnastik, petanque, stavgang, etc. I samarbejde med Langenæskirken afholdes hver måned en gudstjeneste i dagligstuen. Ejendommen er fra 1959 med fjernvarme. Dørtelefon. Vaskemaskiner og tørretumbler er gratis at benytte. Værksted i kælderen. Syd-vestvendt solterrasse med stole og borde. Cykelrum i kælderen. Viceværter og gartner. Velholdt område. Husdyr er IKKE tilladt. Parkeringsforhold er der ved ejendommen.

Langenæs
Der er ikke langt til SuperBest, Fakta og Statoil, hvor du har mulighed for at handle. Langenæs Bageren er heller ikke mange gadehjørner derfra. HH & UNI ligger også ret tæt på. Ejendommen har boldbaner som nabo, og Brabrand-stien er tæt på, hvor du har mulighed for at løbe, cykle eller gå. Kort afstand til Marselisborg-skovene.

Mere om Langenæs
Langenæs er en bydel i den sydvestlige del af Aarhus C, afgrænset af Søndre Ringgade, Skanderborgvej, Marselis Boulevard og Brabrand Ådal. Bydelen blev til i 1950'erne som et resultat af en arkitektkonkurrence, hvor man ønskede at afprøve nye idealer. Området er meget karakteristisk for sin tid, hvor idealet var åbne karreer med lys og luft. Midt på Langenæs findes et stort grønt område omgivet af Langenæsstien.
Arkæologiske fund viser, at Langenæs var beboet allerede i jægerstenalderen og bronzealderen.
Området har i dag 6.593 beboere, og er et attraktivt boligkvarter med 2-5-værelses lejligheder. Størstedelen af ejendommene er på 5-7 etager, og mange af disse har elevator
Langenæs præges af fire højhuse, Langenæshus og Langenæs bo på Augustenborggade, der består af tre delvis forskudte gråhvide højhuse på 46 meter og Højhuset Langenæs og som med sine 55 meter er Danmarks højeste murstensbygning.
Langenæs har to supermarkeder og en række andre forretninger, hvoraf især Langenæs Bageriet er kendt. En anden kendt butik er billigblomster, hvor man kan købe blomster og planter til ingen penge. Det er et kvarter med ro og fred, fordi den er afgrænset af Skanderborgvej og Søndre Ringgade. Brabrandstien starter ved Langenæs og fra højhusene er der en formidabel udsigt helt ud til Brabrand Sø. 
kontakt
Frederiks Allé 151
8000 Aarhus C
 
Telefon:
+45
 86 12 21 00
Mobil:
+45
 28 40 89 70
Fax.:
+45
 86127762
CVR nummer:
27613691
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning