Ekstra menu 2

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Persondatapolitiken er gældende for de personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du bestiller en fremvisning/vurdering/møde eller dokumenter via www.gravelstone.dk, pr tlf. eller personligt.

Når du bestiller en fremvisning/salgsopstilling/vurdering giver du samtykke til at gravelstone.dk kan anvende dine oplysninger til at kontakte dig vedr. det du ønskede af gravelstone.dk. Det kan ske per mail, sms, telefon eller post. Dine oplysninger bliver ikke videregivet til 3. mand. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at du sender en mail til: mail@gravelstone.dk.

Dataansvarlige er: Gravelstone.dk, SE nr.: 2761 3691, Frederiks alle 151 st. th., 8000 Århus C. Lars Gravél: mail: lars@gravelstone.dk


Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik kan du rette henvendelse på lars@gravelstone.dk

Ønsker du oplysninger om dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – kan du rette henvendelse til lars@gravelstone.dk


Er du kunde eller kontakter du os via
www.gravelstone.dk , indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig, herunder: navn, adresse, postnummer, by, telefon nr og e-mailadresse. Vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger, da de ikke bruges i en ejendomshandel.

Er du sælger kan vi modtage data om indestående lån i ejendommen, ejendomsskatter, varme/renovations udgifter og ejendoms vurdering. Desuden husrapporter og energimærke.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du køber/sælger bolig og de vil derfor optræde i en købsaftale. Ved et køb/salg vil dine personlige oplysninger blive sendt til din advokat/rådgiver/bank/revisor. Ved køb/salg af bolig, bliver der udarbejdet et specielt dokument tilpasset køber/sælger.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere kun med adgang via koder/password.. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til at afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet. Dog skal loven om opbevaring mht. en ejendomshandel overholdes- dvs. 10 år.  Er købsaftalen/formidlingsaftalen mm på papir, opbevares disse i et aflåst rum.

Lagt på denne side 22. maj 2018. Revideret den 23. maj 2018


lynsøg
kontakt
Frederiks Allé 151
8000 Aarhus C
 
Telefon:
+45
 86 12 21 00
Mobil:
+45
 28 40 89 70
Fax.:
+45
 86127762
CVR nummer:
27613691
 
 
Åbningstider:
Mandag-torsdag
9.00-17.00
Fredag
9.00-15.00
Lørdag
Lukket, telefon er åben
Søndag
10.00-13.00
SMS hele døgnet på 28 40 89 70 eller ring  alle dage til 86 12 21 00
Nyeste: